Замість Академії зовнішньої розвідки створили Тренінговий центр

Замість Академії зовнішньої розвідки створили Тренінговий центр

Укрінформ
У системі Служби зовнішньої розвідки України в рамках вдосконалення системи кадрового забезпечення замість Академії зовнішньої розвідки створили Тренінговий центр для формування знань і навичок, необхідних для виконання завдань, поставлених перед розвідкою.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу СЗРУ.

«Служба зовнішньої розвідки України вдосконалює систему кадрового забезпечення відповідно до найкращих практик країн – членів НАТО. Зокрема, в системі Служби створено Тренінговий центр, основним завданням якого є формування знань і навичок, необхідних для виконання завдань, поставлених перед розвідкою», – йдеться у повідомленні.

Натомість, як зазначається, Академію зовнішньої розвідки України ліквідовано відповідно до Розпорядження КМУ від 5 листопада 2021 року № 1407-р.

Академія зовнішньої розвідки України – колишній вищий військовий навчальний заклад, який за державним замовленням здійснював підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації співробітників СЗРУ. Раніше носив назву «Інститут служби зовнішньої розвідки України». 5 листопада 2021 року Кабінет Міністрів Розпорядженням № 1407-р ліквідував Академію зовнішньої розвідки України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-