Денісова прибула до Грузії, щоб зустрітись з Саакашвілі

Денісова прибула до Грузії, щоб зустрітись з Саакашвілі

Укрінформ
Уповноважена Верховної Ради Людмила Денісова прибула до Грузії, щоб відвідати голову Виконавчого комітету Національної ради реформ при Президентові України Міхеїла Саакашвілі в пенітенціарній установі №18 у місті Глдані.

Як передає Укрінформ, про це Денісова повідомила в Телеграмі

"Прибула до Грузії з наміром відвідати в пенітенціарній установі №18 у місті Глдані громадянина України, Голову Виконавчого комітету Національної ради реформ при Президентові України Міхеїла Саакашвілі. Минулого тижня отримала листа від Міхеіла, в якому він скаржиться на погіршення стану здоров’я, незадовільні умови утримання та просить про зустріч", - повідомила Денісова.

Вона зазначила, що посольство України в Грузії скерувало запит до Міністерства юстиції Грузії щодо надання дозволу на відвідання Саакашвілі 16 листопада.

Як повідомляв Укрінформ, 11 листопада Денісова закликала Комітет ООН проти катувань відреагувати на застосування фізичної сили до голови Виконавчого комітету Національної ради реформ при Президентові України Міхеїла Саакашвілі під час переведення до виправної установи №18 у Глдані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-