Петиція до Зеленського про обмеження вʼїзду для росіян набрала необхідну кількість голосів

Петиція до Зеленського про обмеження вʼїзду для росіян набрала необхідну кількість голосів

Укрінформ
Електронна петиція до Президента про обмеження права на вʼїзд на територію України громадян Російської Федерації набрала необхідні для подальшого розгляду 25 тисяч підписів.

Про це свідчать дані на сайті глави держави, повідомляє Укрінформ.

Петиція №22/125566-еп була зареєстрована 2 листопада, автор - Стерненко Сергій Вячеславович.

"Прошу президента України з метою захисту громадян України та національної безпеки держави в умовах триваючої збройної агресії РФ проти України ініціювати запровадження заборони для громадян РФ на відвідування території України або запровадження візового режиму", - ідеться в документі.

Як повідомлялося, раніше необхідну кількість підписів у 25 тисяч набрала петиція до Президента з вимогою повної заборони концертної діяльності артистів з країни-агресора Росії до повернення Криму у склад України та відновлення контролю Україною над своїми східними кордонами.

Президент Володимир Зеленський відповів, що попросив Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, секретаря РНБО Олексія Данілова та голову СБУ Івана Баканова опрацювати пропозиції щодо заборони концертів російських артистів в Україні та питання удосконалення системи їх організації і проведення.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-