В ОП відповіли на закиди щодо закриття KyivPost

В ОП відповіли на закиди щодо закриття KyivPost

Укрінформ
Прессекретар Президента Сергій Никифоров заявив, що Офісі Президента здивовані тим, як окремі політики та медійники звинувачують в закритті KyivPost ОП.

Як передає Укрінформ, про це Никифоров повідомив у Фейсбуці.

“Уявити сучасне медіаполе України без KyivPost неможливо. 26 років це видання не лише знайомило іноземців із нашою країною, а й здобувало бездоганну репутацію високими стандартами роботи. Що б не було причиною сьогоднішніх новин про KyivPost, сподіваємося, видання продовжить роботу і збереже ту якість та стиль, які ставили його на найвищий щабель серед українських медіа”, - повідомив Никофоров.

Також, за його словами “При цьому ми щиро та неприємно здивовані тим, як окремі політики та медійники заходилися безапеляційно винуватити в ситуації Офіс Президента або навіть його особисто. Для нас сьогоднішні новини стали такою ж несподіванкою, як і для решти. Закликаємо не намагатися робити піар на проблемах авторитетного видання, а натомість брати з нього приклад - будувати собі ім’я щоденною якісною роботою”.

Читайте також: Росія дає сигнали, що зустрічі лідерів «Норманді» не буде — експертка

Як повідомляв Укрінформ, 8 листопада власник української найстарішої англомовної щотижневої газета Kyiv Post Аднан Ківан заявив, що видання тимчасово припиняє свою роботу.

Фото:  ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-