Міністр юстиції Грузії спростував інформацію про голодування Саакашвілі

Міністр юстиції Грузії спростував інформацію про голодування Саакашвілі

Укрінформ
За словами міністра юстиції Грузії Раті Брегадзе, третій президент Грузії Міхеїл Саакашвілі отримує в ув'язненні їжу та натуральні соки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє IPN.

Як заявив Брегадзе в етері телеканалу "Руставі 2", Саакашвілі отримує різні види каш.

«Міхеїл Саакашвілі придбав певні продукти через два дні після отримання банківської картки на час перебування в ув'язненні. Згодом він відмовився від цих продуктів, але через деякий час знову погодився та добровільно отримав і каші, і натуральні соки. Він продовжує приймати ліки, які прописали лікарі. Кожне наше слово підкріплено доказами та фактами, ми говоримо лише на основі фактів», – сказав Раті Брегадзе.

Читайте також: Саакашвілі блідий, виснажений і схуд на 14 кілограмів – омбудсмен

За його словами, адвокати Саакашвілі поширюють неправдиву інформацію, але на підставі перевіреної інформації можна сказати, що стан здоров'я політика стабільний.

"Виходячи з інформації, перевіреної лікарями, можу сказати, що стан його здоров'я стабільний та в межах норми", - сказав Брегадзе.

Читайте також: МЗС Грузії спростовує перемовини про видачу Саакашвілі Україні

Як повідомляв Укрінформ, 1 жовтня Саакашвілі затримали у Грузії, де проти нього порушено низку кримінальних справ. Наступного дня стало відомо, що Саакашвілі оголосив голодування та назвав себе політичним в'язнем.

29 жовтня прем'єр Грузії Іраклій Гарібашвілі виключив можливість передачі Саакашвілі Україні.

Читайте також: Адвокат Саакашвілі: Екстрадиція в Україну - не вихід із ситуації, його повинні звільнити у Грузії

Президент Грузії Саломе Зурабішвілі також заявила, що відмовляється використовувати повноваження, які вона має та помилувати Саакашвілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-