Петиція про збільшення виплат на дітей набрала необхідну кількість підписів

Петиція про збільшення виплат на дітей набрала необхідну кількість підписів

Укрінформ
Електронна петиція щодо збільшення розміру щомісячної державної допомоги на дітей до трирічного віку набрала необхідні 25 тисяч підписів для її подальшого розгляду Президентом України.

Такі дані опубліковані на сайті глави держави станом на 5 листопада, передає Укрінформ.

Петицію було зареєстровано 24 вересня, її автор - Дмитро Олександрович Дубовський.

“Виплати на дітей складають суму 860 грн в місяць без індексації і прив’язки до прожиткового мінімуму, що складало в “домайданні часи” 108$ США. Зараз ці гроші з урахуванням гіперінфляції за нинішніх цін становлять всього 30$. Вимагаю від імені народу України перерахувати, індексувати виплату на суму 2700, що складає 100$ США для всіх матерів, у тому числі, які вже отримують виплати”, - зазначається в тексті петиції.

Читайте також: Петиція про відеокамери у дитсадках набрала необхідну кількість голосів

Як повідомлялося, раніше необхідну кількість підписів у 25 тисяч набрала петиція до Президента з вимогою повної заборони концертної діяльності артистів з країни-агресора Росії до повернення Криму у склад України та відновлення контролю Україною над своїми східними кордонами.

Президент Володимир Зеленський відповів, що попросив Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, секретаря РНБО Олексія Данілова та голову СБУ Івана Баканова опрацювати пропозиції щодо заборони концертів російських артистів в Україні та питання удосконалення системи їх організації і проведення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-