В усіх масових пунктах COVID-щеплення будуть команди підтримки «Дії»

В усіх масових пунктах COVID-щеплення будуть команди підтримки «Дії»

Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації створить команди підтримки “Дії” в усіх масових пунктах щеплення проти COVID-19.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це на брифінгу сказав перший заступник міністра цифрової трансформації Олексій Вискуб.

“Ми розуміємо, що зараз багато попиту на сертифікати, ситуація вимагає нас йти офлайн. Ми будемо відкривати точки для консультацій. Перші точки запрацювали кілька тижнів тому в аеропорту “Бориспіль”. Також зараз ми плануємо розгорнути команди підтримки “Дії” по всіх регіонах і по всіх масових точках вакцинації. Наші команди присутні на НСК “Олімпійський”, Центральному Київському залізничному вокзалі. Будь-хто одразу після вакцинації, якщо є проблеми і ви не можете вирішити їх дистанційно, може під’їхати до такої офлайн точки, і вам допоможуть їх вирішити”, - сказав Вискуб.

Читайте також: У «червоних» зонах посилять перевірки COVID-сертифікатів

Він додав, що з понеділка в Києві така офлайн точка запрацювала в ТРЦ Рівер-мол, планується відкриття на Лівому березі у МВЦ.

Як повідомляв Укрінформ, українці згенерували в застосунку “Дія” понад 5,3 млн цифрових сертифікатів, з них 1,5 млн сертифікатів отримали люди, які пройшли перше щеплення від COVID-19. Також відтепер для полегшення отримання цифрового ковід-сертифікату в застосунку "Дія" було прибрано функцію цифрового підпису. Для генерації сертифікату в застосунку користувачам потрібно оновити застосунок Дія в смартфоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-