Епіфаній і Залужний обговорили ситуацію в районі ООС та закон про капеланів

Епіфаній і Залужний обговорили ситуацію в районі ООС та закон про капеланів

Фото
Укрінформ
Головнокомандувач ЗСУ генерал-лейтенант Валерій Залужний обговорив із предстоятелем ПЦУ, митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм ситуацію в районі операції Об'єднаних сил.

Про це Залужний повідомив у Фейсбуку, передає Укрінформ.

«Сьогодні мав за честь зустрітися з Блаженнійшим митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм у його резиденції – Митрополичому домі. Обговорили ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та в тимчасово окупованій Автономній Республіці Крим. Подякував за участь військових капеланів Православної церкви України у душепіклуванні українського війська», - написав головнокомандувач ЗСУ.

Окрім того, за його словами, говорили про проєкт закону про Службу військового капеланства, психологічну підтримку ветеранів й інші питання.

Згодом до зустрічі долучилися родичі полеглих українських воїнів та протоієрей Андрій Любунь, які розповіли про щорічну Всеукраїнську прощу за загиблими на сході України, що проходить в селі Лішня на Тернопільщині. Окрім того, йшлося про питання розбудови місцевого меморіального комплексу.

Читайте також: Епіфаній привітав військових капеланів

Як повідомляв Укрінформ, 21 травня Верховна Рада ухвалила в першому читанні проєкт закону про Службу військового капеланства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-