Україна почне виробництво апаратів ШВЛ за швейцарською технологією

Україна почне виробництво апаратів ШВЛ за швейцарською технологією

Укрінформ
Українське державне підприємство "Новатор" незабаром розпочне виробництво апаратів штучної вентиляції легень за швейцарською технологією - випробування вже завершені і отримали схвальну оцінку.

Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на спільній із федеральним радником, віцепрезидентом та головою Федерального департаменту закордонних справ Швейцарської Конфедерації Ігнаціо Кассісом пресконференції у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Кулеба нагадав, що в Україні готується до виробництва апарат штучної вентиляції легень. Технології та фінансову підтримку цьому проєкту надала Швейцарія, а виготовленням займатиметься українське державне підприємство "Новатор".

Читайте також: Київ посилює карантин з 1 листопада

"Випробування завершені та отримали позитивну оцінку швейцарської сторони - це дуже гарна новина. Незабаром виробництво розпочнеться на повну потужність, і медичні заклади будуть отримувати високоякісні апарати ШВЛ, зробелні в Україні за швейцарською технологією", - сказав Кулеба.

Він також поінформував, що Україна і Швейцарія досягли домоволеності про взаємне визнання сертифікатів про вакцинацію від COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-