Шкарлет склав іспит з української  мови

Шкарлет склав іспит з української мови

Укрінформ
Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет та працівники міністерства успішно склали іспит на рівень володіння державною мовою.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міносвіти.

Упродовж серпня-жовтня поточного року державний іспит з української мови, згідно з постановою КМУ «Про затвердження Порядку проведення іспитів на рівень володіння державною мовою» від 14 квітня 2021 року №409, як у зв’язку із призначенням, так і за власним бажанням складали співробітники Міністерства освіти і науки України.

Читайте також: Проти коронавірусу вже вакцинувалися 86% освітян - Шкарлет

"Успішно іспит на рівень володіння державною мовою вже склали: міністр освіти і науки Шкарлет, 4 заступники міністра, 2 генеральні директори директоратів міністерства, головні спеціалісти структурних підрозділів, патронатна служба міністра та інші", - ідеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, із 16 липня цього року для вступу на державну службу необхідно подавати сертифікат про рівень володіння державною мовою. Отримати його можна за результатами спеціального іспиту. Відповідальною за процес іспитів є Національна комісія зі стандартів державної мови, що визначено Законом “Про забезпечення функціонування української мови як державної”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-