Проти коронавірусу вже вакцинувалися 86% освітян - Шкарлет

Проти коронавірусу вже вакцинувалися 86% освітян - Шкарлет

Укрінформ
Одну або дві дози вакцин проти коронавірусу в Україні вже отримали 86% працівників сфери освіти.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

"Шановні колеги, освітяни! Кожного разу, закликаючи вас обрати шлях вакцинації задля зупинення пандемії COVID-19, я щиро сподіваюся бути почутим. Особисто я - вакцинований, і свідомо приймав відповідне рішення. Аналогічно зі мною сьогодні вже вчинили 86% освітян, які отримали або дві, або одну дозу щеплення. Це досить високий показник, який ще кілька місяців тому багатьом здавався недосяжним", - зазначив міністр.

Утім, за його словами, у боротьбі з пандемією, її обмеженнями та надзвичайно високими ризиками для здоров’я "ми не можемо собі дозволити половинчастих рішень чи заходів".

Читайте також: МОЗ хоче розширити список професій для обов'язкової COVID-вакцинації

"Маємо завершити розпочате. Дійти до таких показників щеплення, які гарантуватимуть доступ наших дітей до очного навчального процесу без ризиків для їхнього та нашого здоров’я. Упевнений, що це можливо і так буде. Долучайтесь, будь ласка, до наших лав вакцинованих освітян і будьте здоровими", - наголосив Шкарлет.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство освіти і науки рекомендує запровадити дистанційне навчання з 25 жовтня до 15 листопада у закладах фахової передвищої, вищої, післядипломної освіти всіх форм власності та сфер управління.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-