На заході Польщі помер українець

На заході Польщі помер українець

Укрінформ
У місті Зелена Гура на південному заході Польщі у вівторок, 12 жовтня, помер 46-річний трудовий мігрант з України. Прокуратура вже виключила, що до його смерті можуть бути причетними сторонні особи.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомила речниця Окружної прокуратури м. Зелена Гура Ева Антонович.

За її інформацією, чоловік мешкав у квартирі з іще шістьома громадянами України і працював в ремонтно-будівельній фірмі в Зеленій Гурі.

Читайте також: Українці у Вроцлаві пікетували управління поліції у справі смерті Никифоренка

Труп чоловіка виявили у вівторок зранку його співмешканці. Прокурор, який прибув на місце події, розпорядився провести розтин тіла померлого для встановлення причин смерті.

“В результаті проведеного розтину на тілі померлого не виявлено травм, патологоанатом підтвердив, що смерть наступила з природних причин”, - повідомила прокурор.

Читайте також: У Польщі проведуть кілька експертиз у справі про смерть українця після затримання поліцією

Вона додала, що під час розтину підтверджено проблеми із серцем та печінкою людини. Планується ще проведення токсикологічної експертизи крові померлого.

Як інформувало агентство, у хостелі міста Стараховіце у понеділок виявлено мертвою 51-річну громадянку України. Місцева районна прокуратура бере до уваги різні можливі версії смерті українки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-