Польська прокуратура розглядає кілька версій смерті українки в хостелі

Польська прокуратура розглядає кілька версій смерті українки в хостелі

Ексклюзив
Укрінформ
Районна прокуратура у місті Стараховіце (південний схід Польщі) розглядає різні версії смерті 51-річної громадянки України, яку знайшли мертвою в одному з місцевих хостелів.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу розповів заступник районного прокурора прокуратури у м. Стараховіце Кшиштоф Груднєвський.

За його словами, прокуратура очікує на результати розтину тіла померлої українки і залежно від цього визначатиме, як діяти далі.

Читайте також: Смерть українця у Польщі: прокуратура оскаржила відмову суду арештувати двох поліцейських

“Ми розглядаємо різні версії. Зараз ми ще не знаємо, чи до смерті причетні інші особи, оскільки така ймовірність усе ще є”,- зауважив прокурор.

Він уточнив, що робочими версіями є смерть з природних причин, побиття в результаті якого наступила смерть і цілеспрямоване вбивство. Однак, дві останні версії прокурор усе ж вважає малоймовірними, оскільки на тілі жінки немає характерних слідів, які б вказували на насильницьку смерть.

Утім, справу прокурор вважає доволі “заплутаною” через те, що немає конкретного свідка, який би розповів, що жінка робила, де працювала, чим займалася напередодні трагічної події. Відтак потрібно опитувати багатьох людей.

Читайте також: Смерть Никифоренка у Вроцлаві: звинувачення висунули дев’ятьом особам

“Ми перевіряємо, де працювала жінка. Одні стверджують, що вона донедавна працювала, інші кажуть, що вона взагалі ніде не працювала. Відомо, лише, що вона оплатила проживання в хостелі до кінця місяця”,- повідомив Груднєвський.

Прокурор зазначив, що до кінця тижня буде підготовлено повну документацію щодо причин смерті особи. Наразі прокуратура встановлює контакт з родиною померлої і вирішуватиме, коли і як тіло буде передано похоронному агентству для перевезення в Україну.

Як відомо, у хостелі міста Стараховіце у понеділок виявлено мертвою 51-річну громадянку України. Поліція і прокуратура вивчають обставини смерті українки.

Фото: pixabay.com/CC0 Public Domain

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-