Акція під будинком Порошенка: одному з учасників виписали адмінпротокол

Акція під будинком Порошенка: одному з учасників виписали адмінпротокол

Фото
Укрінформ
Поліція склала адміністративний протокол на учасника акції у Козині Обухівського району Київської області, де розташований будинок експрезидента, лідера партії «Європейська солідарність» Петра Порошенка.

Про це повідомляє пресслужба відомства у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Станом на 15:00 один з учасників акції вчинив дії, що порушують громадський порядок. Поліція склала на чоловіка адміністративний протокол за ст. 173. КУпАП (Дрібне хуліганство). Інших суттєвих порушень правопорядку не зафіксовано", - заявили у поліції.

Зазначається, що громадський порядок у Козині забезпечують понад 40 працівників Обухівського районного управління поліції, поліції діалогу та спецпризначенців. На місці події перебуває керівництво обласної поліції та райуправління.

Водночас народний депутат від "Євросолідарності" Ірина Геращенко у Фейсбуці повідомила, що до будинку Порошенка під’їхала нова група людей. "Цього разу очікується перформанс з гарбузами", - написала вона.

Як повідомлялося, 9 жовтня опівночі під будинком експрезидента Петра Порошенка у Козині розпочалася акція двох громадських організацій з різними точками зору на політичні події.

У «Євросолідарності» заявляли про сутички і спроби «тітушок» прорватися до будинку Порошенка.

За інформацією поліції, у ніч з 9 на 10 жовтня між учасниками акції "неодноразово виникала штовханина".

10 жовтня акція триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-