Акція під будинком Порошенка триває, вночі кілька разів виникала штовханина

Акція під будинком Порошенка триває, вночі кілька разів виникала штовханина

Фото
Укрінформ
Поліція Київщини забезпечує публічну безпеку та порядок під час проведення мирної акції в Козині, де розташований будинок експрезидента, лідера партії «Європейська солідарність» Петра Порошенка.

Про це повідомляє обласна поліція у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"В ніч з 9 на 10 жовтня між учасниками акції неодноразово виникала штовханина, яку поліція регулярно припиняла, не допускаючи розвитку конфлікту. Станом на 12:00 серйозних порушень правопорядку не зафіксовано", - заявили правоохоронці.

Зазначається, що порядок у Козині забезпечують понад 80 працівників Обухівського районного управління поліції, поліції діалогу та спецпризначенців. На місці події перебуває керівництво ГУНП в Київській області та Обухівського райуправління.

Читайте також: Постраждалих та затриманих внаслідок бійки під Радою немає - поліція

Поліція закликає учасників акції дотримуватися норм чинного законодавства та не порушувати громадський порядок.

Про те, що 10 жовтня під будинком Порошенка продовжують збиратися учасники акції, повідомила раніше у Фейсбуці народний депутат від "Євросолідарності" Ірина Геращенко.

Як повідомлялося, 9 жовтня опівночі під будинком експрезидента Петра Порошенка у Козині розпочалася акція двох громадських організацій з різними точками зору на політичні події.

У «Євросолідарності» заявляли про сутички і спроби «тітушок» прорватися до будинку Порошенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-