Постраждалих та затриманих внаслідок бійки під Радою немає - поліція

Постраждалих та затриманих внаслідок бійки під Радою немає - поліція

Укрінформ
У Києві внаслідок штовханини між учасниками руху #SaveФОП і правоохоронцями під будівлею Верховної Ради наразі затриманих немає.

Про це у коментарі Укрінформу повідомила речниця Печерського райуправління поліції Києва Оксана Тищенко.

“Щодо постраждалих - поки що ніхто не звертався, і затриманих наразі також немає. Там була короткотривала штовханина (під будівлею парламенту - ред.), і все”, - сказала Тищенко.

Коментуючи інформацію про нібито затримання лідера руху #SaveФОП Сергія Доротича, вона уточнила, що ще зранку у четвер цього чоловіка за порушення громадського порядку було запрошено до Печерського райуправління поліції, там його поліцейські опитали і відпустили.

Читайте також: Сутички з ФОПами на Банковій: поліція заявляє, що затриманих і постраждалих немає

Як повідомлялося, під будівлею Верховної Ради зранку 23 вересня розпочався мітинг представників руху SaveФОП у зв‘язку із запланованим на позачерговому засіданні парламенту розглядом чотирьох законопроєктів: №2644 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відміни норм, які передбачають посилення фіскального тиску шляхом розширення сфери застосування реєстраторів розрахункових операцій"; №2645 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо відміни норм, які передбачають посилення фіскального тиску шляхом розширення сфери застосування реєстраторів розрахункових операцій"; №3853 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо зміни підходу у визначенні обсягу доходів для застосування спрощеної системи оподаткування"; №3993 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо спрощення обліку доходів фізичних осіб-підприємців".

На перетині вулиць Шовковичної і Михайла Грушевського біля будівлі Верховної Ради сталися сутички між мітингувальниками руху SaveФОП та представниками правоохоронних органів.

Також фотограф Ян Доброносов написав у Фейсбуці про те, що правоохоронці нібито затримали голову руху #SaveФОП Сергiя Доротича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-