На акції під будинком Порошенка у Козині сталися сутички

На акції під будинком Порошенка у Козині сталися сутички

Відео
Укрінформ
У Козині на Київщині десятки молодиків почали прориватися в будинок експрезидента, лідера «Європейської солідарності» Петра Порошенка.

Як передає Укрінформ, про це заявила у Фейсбуці народний депутат від "Євросолідарності" Ірина Геращенко і оприлюднила відео з місця події, на якому зафіксовані сутички.

«Тітушки, яких вночі набирали в соцмережах на проплачені «акції», почали прориватися в будинок Петра Порошенка», - написала вона і додала, що до участі в цій акції залучили неповнолітніх.

За словами Геращенко, представники «Євросолідарності» вже звернулися до радника - уповноваженої з прав дитини Дарини Герасименко з вимогою негайно прибути в Козин і разом з поліцією убезпечити неповнолітніх від участі в провокаціях.

Читайте також: У Порошенка назвали заяви про зв’язок з Медведчуком давнім і бездоказовим фейком

Крім того, блогер Андрій Луганський у Телеграмі написав, що "тітушки" застосовують газ проти ветеранів російсько-української війни, які приїхали підтримати Порошенка.

Як повідомляв Укрінформ, за даними поліції, під будинком Порошенка у Козині понад 60 правоохоронців забезпечують правопорядок під час акції.

Фото: @pol.kyivregion 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-