У Порошенка назвали заяви про зв’язок з Медведчуком давнім і бездоказовим фейком

У Порошенка назвали заяви про зв’язок з Медведчуком давнім і бездоказовим фейком

Укрінформ
Експрезидент України, лідер партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко заперечує нібито зв’язок із народним депутатом Віктором Медведчуком, підозрюваним у державній зраді.

Про це йдеться в заяві партії, повідомляє Укрінформ.

У політсилі називають твердження про нібито зв’язок Порошенка із Медведчуком "давнім і абсолютно бездоказовим фейком".

“Петро Порошенко вкотре категорично відкидає звинувачення ... і вважає їх класичним взірцем сфабрикованих політично вмотивованих справ і чорного піару проти політичних опонентів”, - заявили в “ЄС”.

Як повідомляв Укрінформ, за матеріалами Служби безпеки України народному депутату Віктору Медведчуку оголошено нову підозру – про державну зраду та сприяння діяльності терористичної організації.

Читайте також: СБУ оприлюднить прізвища інших високопосадовців у справі Медведчука

Голова СБУ Іван Баканов 8 жовтня заявив, що незабаром будуть оприлюднені нові прізвища високопосадовців у справі Медведчука.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо можливої причетності експрезидента Петра Порошенка та колишньої глави Нацбанку Валерії Гонтаревої до цієї справи, очільник СБУ зазначив, що ці дані наразі не розголошуються, та "з огляду на те, що ми побачили, іншого варіанту, ніж відпрацьовувати версію щодо причетності пана Порошенка і пані Гонтаревої до цього процесу, просто не може бути".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-