В аеропорту «Бориспіль» відкрили виставку про спільні цінності України і НАТО

В аеропорту «Бориспіль» відкрили виставку про спільні цінності України і НАТО

Фото
Укрінформ
Центр інформації і документації НАТО та Центр стратегічних комунікацій «СтратКом Україна» відкрили виставку «Україна-НАТО: спільні цінності, спільний шлях» у міжнародному аеропорту «Бориспіль».

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, виставка, за словами її організаторів, демонструє новий погляд на євроатлантичну інтеграцію України.

Вона побудована довкола 5 спільних для України і НАТО цінностей: безпеки, свободи, верховенства правда, рівності, демократії.

«Через об'єктиви камер ми можемо показати внесок України у підтримку міжнародного миру і безпеки, підтримку принципу демократії, верховенства права та свободи» - зазначила директорка Центру інформації та документації НАТО в Україні Вінета Кляйне.

В межах виставки представлено фото Державної прикордонної служби, підрозділів Збройних сил України та Національної гвардії. Вона проходитиме в терміналі D аеропорту «Бориспіль» до 31 жовтня.

«Ми вирішили розповісти про євроатлантичну інтеграцію через більш близькі для нас цінності, які всі ми розділяємо як українці. Ми всі хочемо бачити нашу країну демократичною, вільною, в якій є можливості для всіх людей та яка забезпечує нашу з вами безпеку і захист наших з вами свобод. І відповідно, це ті самі цінності, які розділяють і країни Північноатлантичного альянсу», - сказала директорка Центру стратегічних комунікацій «СтратКом Україна» Оксана Горбач.

Після презентації в аеропорту виставка вирушить до Нацакадемії прикордонної служби в Хмельницькому, після чого її презентують в інших регіонах України.

Читайте також: Україна стане членом НАТО, коли відповідатиме його критеріям – Квін

Як повідомляв Укрінформ, 14 вересня Вінета Клайне заявила, що прогрес Києва у переході на стандарти НАТО є очевидним, але ще багато потрібно зробити, а тому Північноатлантичний альянс повинен активізувати свою підтримку України.

Фото: UA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-