Шмигаль спростував фейк про заборгованість перед військовими

Шмигаль спростував фейк про заборгованість перед військовими

Укрінформ
Уряд має лише поточну заборгованість перед військовими за виплатами на оздоровлення, яка буде погашена після внесення змін до бюджету. Інформація про інші види заборгованості є фейком.

Про це заявив Премєр-міністр Денис Шмигаль під час години запитань до уряду у Верховній Раді, повідомляє кореспондент Укрінформ.

“Стосовно фейку про заборгованість перед військовими. Я хочу наголосити, що існує поточна заборгованість. Не протермінована, а поточна - це дуже важливо - по виплатах на оздоровчі для військових. Не існує жодної заборгованості по бойових. Це також фейк, який поширюють по різноманітних каналах. Прийнятий вчора за основу в першому читанні закон про зміни до бюджету вирішує всі питання, навіть по поточних заборгованостях щодо ось цих виплат на оздоровлення”, - заявив глава уряду.

Читайте також: Шмигаль не має інформації про заборгованість із «бойовими» виплатами військовим

Як повідомляв Укрінформ, 17 вересня в Офісі омбудсмена заявили, що заборгованість Міністерства оборони із обов’язкових виплат військовослужбовцям Збройних сил становить 1 млрд 465,8 млн гривень. Зокрема, 1 млрд 271 млн гривень становить заборгованість з виплат грошової допомоги на оздоровлення. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-