Замах на Шефіра: на Київщині прочісують понад 430 гектарів лісу

Замах на Шефіра: на Київщині прочісують понад 430 гектарів лісу

Фото, відео
Укрінформ
У Київській області правоохоронці обстежують понад 430 гектарів лісу у справі замаху на першого помічника Президента Сергія Шефіра та його водія.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

«Поліція Київщини разом із Національною гвардією та працівниками ДСНС зараз обстежують понад 430 гектарів лісу та відпрацьовують найближчі до місця скоєння злочину населені пункти. Працівники ДСНС розпочали огляд найближчих водойм, підключилися водолази», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що оперативники карного розшуку та слідчі продовжують збір аналітичної інформації, опитують свідків. Перевіряються можливі шляхи відходу стрілка, відпрацьовуються транспортні засоби, які пересувались у радіусі місця скоєння злочину.

На Київщині правоохоронці обстежують понад 430 гектарів лісу у справі замаху на Шефіра / Фото: Національна поліція

Читайте також: Замах на Шефіра не є інсценуванням, поліція продовжить шукати докази у лісі - МВС

Вилучені з місця події гільзи скеровано для проведення відповідних експертиз. Продовжується також детальне обстеження експертами автомобіля потерпілого.

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області 22 вересня обстріляли автомобіль першого помічника Президента Сергія Шефіра, його водій зазнав поранень.

За інформацією МВС, в автомобіль влучило понад 10 куль. Постріли були здійснені з лісу з автоматичної зброї по ходу руху автомобіля.

Читайте також: Шефір не звертався з проханням про надання державної охорони – УДО

За фактом обстрілу автомобіля першого помічника Президента відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією - замах на вбивство двох і більше осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-