МОЗ пропонує додатково прорекламувати кампанію з вакцинації

МОЗ пропонує додатково прорекламувати кампанію з вакцинації

Укрінформ
За ініціативою міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка на нараді Кабінету Міністрів розглянули можливість виділення додаткових коштів, щоб Міністерство культури та інформаційної політики змогло закупити рекламу вакцинації від коронавірусної хвороби.

Про це сказав міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Якщо ми говоримо про соціальну рекламу – соціальна квота міністерства охорони здоров’я, яка поширюється на національне телебачення, на національні канали сьогодні вибрана міністерством охорони здоров’я для запуску вакцинальних сюжетів. Однак ми бачимо, що ця соціальна квота не потрапляє в прайм-тайм і частенько не бачать всі того, що повинно відбуватися. Тому сьогодні була урядова нарада, на якій за моєю ініціативою було розглянуто питання про можливість додаткового виділення коштів з державного бюджету для того, щоб Міністерство інформаційної політики змогло закупити рекламу, промоцію вакцинації», - сказав Ляшко.

Читайте також: Ляшко назвав області, які вже наблизились до «червоного» рівня епідемічної небезпеки

Водночас він наголосив, що нині «досить велика кількість інформаційних матеріалів поширюється різними каналами комунікацій».

«Наводжу приклади, що відбувається сьогодні з масовою кампанією вакцинації. Ми говоримо про те, що жодні новини на жодному каналі сьогодні в Україні не завершуються без призову ведучого прийти та зробити щеплення», - додав міністр.

Читайте також: Ляшко: Сьогодні COVID-19 - це пандемія невакцинованих людей

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби в Україні 36 029 людей вакциновано проти коронавірусу. Від початку вакцинальної кампанії в Україні щеплено 6 304 016 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-