На BBC Global News стартує спеціальний розділ про Україну

На BBC Global News стартує спеціальний розділ про Україну

Укрінформ
Міністерство закордонних справ у п’ятницю, 3 вересня, запускає на каналі BBC Global News спеціальний розділ про нашу країну «Ukraine: Innovating For the Future».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

«Такий проєкт реалізується вперше. Це кампанія, яка триватиме декілька місяців. Загальне охоплення телеканалу BBC World News в тих регіонах, які ми обрали для поширення контенту про Україну - а це Північна Америка, Європа, Близький Схід та Південно-Східна Азія - більше 360 млн людей. Це означає, що декілька мільйонів людей в усьому світі дізнаються про Україну як сучасну, інноваційну та привабливу для туризму і бізнесу», - написав очільник МЗС.

Він зазначив, що проєкт вийшов потужним завдяки співпраці держави та українського бізнесу: «Нас об’єднала спільна мета - щоб у світі Україну асоціювали з технологіями та інноваціями, новими економічними можливостями та успішними інвестиціями».

Читайте також: На комунікаційних платформах BBC проходить масштабна промокампанія України - UBTA

За словами Кулеби, просування позитивного іміджу України - один із шести пріоритетів Стратегії зовнішньої політики.

«Я вдячний всім українським компаніям, які підтримали цей проєкт, і запрошую нові компанії долучатися до просування іміджу нашої держави у світі. Окрім кампанії на ВВС, ми продовжуємо охоплювати нові іноземні аудиторії за допомогою офіційного сайту України - www.ukraine.ua», - наголосив міністр, додавши, що сайт уже відвідали користувачі з понад 180 країн.

Читайте також: На сайті ukraine.ua з'явилась шоста мовна версія - китайська

«За пошуковим запитом «Ukraine» уже в топ-10 видачі Google у Польщі, Мексиці, Греції, Португалії, Словаччині, Латвії, Південній Кореї, Казахстані, Болгарії, Вірменії, Венесуелі, Угорщині та, що важливо, у РФ - протидіємо дезінформаційним впливам», - підсумував глава МЗС.

Як повідомляв Укрінформ, 23 серпня Дмитро Кулеба заявив про початок інформаційної кампанії України на BBC, приуроченої до 30-ї річниці Незалежності, метою якої є сформувати стійкий позитивний образ нашої держави за кордоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-