Німецький лоукостер Eurowings почав літати в Україну

Німецький лоукостер Eurowings почав літати в Україну

Фото
Укрінформ
Німецька авіакомпанія Eurowings виконала свій перший рейс з Дюссельдорфа до Києва. 

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, літак Eurowings прибув до аеропорту "Бориспіль" 1 вересня.

"Дуже приємно, що саме аеропорт "Бориспіль" приймає одного з найбільших європейських лоукостерів. Це наступна сторінка тридцятирічної історії співпраці Lufthansa Group і аеропорту "Бориспіль", - сказав генеральний директор міжнародного аеропорту "Бориспіль" Олександр Дубревський під час брифінгу з нагоди виходу Eurowings на ринок України.

Читайте також: Німецький лоукостер Eurowings з вересня почне літати в Україну

Він зазначив, що аеропорт співпраціює з багатьма авіакомпаніями, які входять в Lufthansa Group. "Це свідчить про те, що український ринок авіаційних перевезень відновлюється дуже швидко, він розвивається", - підкреслив директор Борисполя.

Німецький лоукостер Eurowings виконав перший рейс до Києва / Фото: Євген Котенко, Укрінформ

Авіакомпанія Eurowings виконуватиме рейси за напрямком Дюссельдорф-Київ-Дюссельдорф тричі на тиждень – у понеділок, середу та п'ятницю. Німецький лоукостер здійснює польоти на сучасних літаках Airbus A319.

Читайте також: В Україну почне літати молдавський лоукостер FlyOne

Eurowings є одним із дочірніх підрозділів авіаційного холдингу Lufthansa Group. Авіакомпанія виконує рейси до країн Європейського Союзу, а також в Грузію, Вірменію, Ізраїль, Велику Британію, Ірак, Ліван, Росію, Турцію, Туніс, та Сербію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-