Хабар у $90 тисяч: члена Комісії з азартних ігор арештували - застава п'ять мільйонів

Хабар у $90 тисяч: члена Комісії з азартних ігор арештували - застава п'ять мільйонів

Укрінформ
Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід членові Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою застави у розмірі 5 000 658 грн із електронним браслетом.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці інформує пресслужба Вищого антикорупційного суду.

“Слідчий суддя ВАКС обрав запобіжний захід затриманому напередодні членові Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей у вигляді тримання під вартою із альтернативою внесення застави у розмірі 5 000 658 грн із вимогою носити електронний засіб контролю”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за умови внесення застави до підозрюваного також застосовуватиметься низка процесуальних обов’язків, зокрема: прибувати за вимогою до детектива, прокурора, суду; не залишати місце проживання без дозволу детектива, прокурора або суду; інформувати детектива, прокурора та суд про зміну свого місця проживання та роботи.

Читайте також: Активізація на гральному ринку: до 10 іноземних операторів подали заявки на роботу в Україні

Також підозрюваний у випадку внесення застави буде зобов'язаний здати на зберігання до відповідних органів держвлади паспорт громадянина України для виїзду за кордон та інші документи, що дають право на виїзд із України та в’їзд до України; утримуватися від спілкування із визначеними в ухвалі слідчого судді особами.

Строк дії запобіжного заходу визначений до 18 жовтня 2021 року включно.

Читайте також: В Україні створять «чорний список» для гральних закладів

Як уточнили у ВАКС, за версією слідства, у діях члена КРАІЛ вбачається кримінальне правопорушення за ч. 3 ст. 28, ч. 4 ст. 368 ККУ.

Як повідомлялося, детективи Національного антикорупційного бюро України викрили члена комісії з регулювання азартних ігор та лотерей на отриманні 90 тис. доларів хабара.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-