Активізація на гральному ринку: до 10 іноземних операторів подали заявки на роботу в Україні

Активізація на гральному ринку: до 10 іноземних операторів подали заявки на роботу в Україні

Укрінформ
Близько 10 іноземних операторів грального ринку подали заявки на роботу в Україні. 

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це сказав перший заступник голови консультаційно-експертної ради Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей Борис Баум під час круглого столу "Тенденції соціальної відповідальності грального бізнесу".

"Ми отримали з десяток запитів від іноземних операторів. Ринок активізувався, також місцеві ліцензіати продовжують подаватися на ліцензії", - сказав Баум.

Він зазначив, що перше читання пройшов законопроєкт 2713-д "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо оподаткування доходів від діяльності з організації та проведення азартних ігор і лотерей", і наразі ті правки, які подаються, не мають критичних зауважень до цього законопроєкту.

Читайте також: В Україні створять «чорний список» для гральних закладів

Як повідомляв Укрінформ, у липні 2021 року Верховна Рада підтримала в першому читанні законопроєкт №2713-д "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо оподаткування доходів від діяльності з організації та проведення азартних ігор і лотерей". Законопроєкт спрямований на збалансування ліцензійних платежів і податкового навантаження на ринок грального бізнесу, що сприятиме залученню інвестицій в Україну, витіснення нелегального ринку легальними видами діяльності в сфері організації та проведення азартних ігор. Для цього передбачається створити сприятливі умови для виведення з тіні і легальної роботи сфери азартних ігор в Україні через використання податкових стимулів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-