Екссекретар РНБО Данилюк дивом врятувався на мотоциклі від падіння дерева

Екссекретар РНБО Данилюк дивом врятувався на мотоциклі від падіння дерева

Фото
Укрінформ
Колишній секретар РНБО Олександр Данилюк повідомив, що дивом врятувався від падіння сухого дерева, коли їхав через ліс на мотоциклі.

Відповідний допис він оприлюднив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Народився в сорочці. Вчора (17 серпня — ред.) вночі дорогою додому, що проходить лісом, через порив вітру просто перед носом падає дерево. Сухостій, як потім з’ясувалося. Дивом зреагував. Допомогла школа мотокросу. Знав, що гальмувати – смерть. Якось примудрився "перескочити". Пролетів метрів із сорок, "зупинився" у метрах 100. Поки летів ці метри, перед обличчям промайнуло все життя – правду кажуть", – написав екссекретар РНБО.

Данилюк також поінформував, що після інциденту за його участю в дерево врізався ще й автомобіліст, який, за словами колишнього секретаря РНБО, спочатку ледь не зачепив його, а потім допоміг зібрати речі, зафіксувати мотоцикл та прибрати сухостій з дороги, щоб уберегти інших від нових зіткнень. "Слава богу, всі живі", - додав Данилюк, зазначивши, що внаслідок падіння дерева мотоцикл зламався.

Читайте також: Милованов пояснив суть конфлікту з Данилюком

Він також повідомив, що викликав поліцію на місце події, яка допомогла відтягнути дерево на узбіччя.

Як повідомлялося, у червні 2021 року в центрі Ужгорода на терасу з відвідувачами впала гілка зі знаменитого старого ясеня Масарика, постраждали відвідувачі закладу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-