Під час акції під Офісом Президента постраждав відеооператор - МВС

Під час акції під Офісом Президента постраждав відеооператор - МВС

Відео
Укрінформ
Під час акції під Офісом Президента України, яка проходила у суботу, оператор одного із телеканалів потерпів від сльозогінного газу, медики патрульної поліції надали йому допомогу.

Як передає Укрінформ, про це поінформував у Фейсбуці директор Департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко.

“Медики підрозділу ТОР Патрульної поліції Києва надали допомогу відеооператору телеканалу 1+1, який потерпів від сльозогінного газу під час спровокованих правопорушень учасниками акції на Банковій під ОПУ”, - написав він.

Як повідомляв Укрінформ, у суботу представники Нацкорпусу та інших націоналістичних сил проводили акцію протесту під назвою «Зупинимо капітуляцію». Після її завершення на кореспондента видання «Букви» Олександра Кужельного було скоєно напад.

За фактом нанесення у суботу тілесних ушкоджень журналісту на столичному Печерську відкрили кримінальне провадження.

Читайте також: У Нацкорпусі кажуть, що нападники на фотокореспондента «понесли покарання»

Потім у Нацкорпусі оприлюднили заяву, що нападники, які у суботу після акції «Зупинимо капітуляцію» напали на Кужельного, вже понесли покарання та перепросили у журналіста.

Також під час акції між учасниками акції та поліцією сталися сутички через відмову активістів пройти перевірку на вміст небезпечних предметів. У МВС повідомили, що внаслідок сутички 7 поліцейських отримали опіки очей, декілька нацгвардійців отримали травми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-