З початку року Вища рада правосуддя внесла подання на призначення 56 суддів

З початку року Вища рада правосуддя внесла подання на призначення 56 суддів

Укрінформ
Вища рада правосуддя упродовж січня-липня 2021 року внесла Президенту України подання про призначення на посади 56 суддів до місцевих судів.

Про це йдеться в інформаційно-аналітичній довідці про діяльність Вищої ради правосуддя, Дисциплінарних палат та секретаріату ВРП за січень – липень 2021 року, інформують у відомстві.

“Протягом перших семи місяців 2021 року Вища рада правосуддя прийняла рішення про внесення Президентові України подання про призначення на посади 56 суддів до місцевих судів”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: З початку року Вища рада правосуддя звільнила 87 суддів – сімох за «особливими» обставинами

Як зазначається, із вказаної кількості щодо 35 суддів внесено подання про призначення їх до місцевих загальних судів, щодо 15 - до місцевого адміністративного суду та щодо 6 — до місцевого господарського суду.

Також повідомляється, що у липні 2021 року ВРП вирішила внести Президентові України подання про призначення 21 кандидата на посаду судді.

Як повідомлялося, Вища рада правосуддя впродовж перших семи місяців 2020 року ухвалила рішення про внесення Президентові України подання про призначення на посади 440 суддів до місцевих загальних судів, двох суддів – до місцевих господарських судів, одного судді – до місцевого адміністративного суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-