Кабмін виділив понад 15 мільйонів сім’ям загиблих та поранених учасників АТО

Кабмін виділив понад 15 мільйонів сім’ям загиблих та поранених учасників АТО

Укрінформ
Кабінет Міністрів ухвалив рішення про виділення 15 мільйонів 312 тисяч гривень на виплату одноразової грошової допомоги членам сімей двох громадян, які загинули, та 21 громадянину, який отримав інвалідність в антитерористичній операції.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі поінформувала Уповноважений ВРУ з прав людини Людмила Денісова.

«Вітаю рішення Кабінету Міністрів України про виділення 15 мільйонів 312 тисяч гривень на виплату одноразової грошової допомоги членам сімей 2 громадян, які загинули, та 21 громадянину, який отримав інвалідність в антитерористичній операції», - уточнила Денісова.

За її словами вона постійно під час засідань уряду наголошує на питаннях належного додержання прав ветеранів війни, насамперед - учасників бойових дій та членів їхніх родин, бо порушення таких прав підтверджуються результатами численних моніторингових візитів Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини.

«Задля поновлення порушених прав мною направлено відповідні звернення до Міністерства у справах ветеранів України. Додержання соціальних прав ветеранів війни перебувають на моєму особистому контролі», - поінформувала Денісова.

Читайте також: Денісова просить Лапутіну вирішити проблему з видачею посвідчень ветеранам

Як повідомлялося, 4 серпня Кабінет Міністрів встановив доплату по 2 тисячі гривень дітям із багатодітних малозабезпечених сімей, яким станом на 1 серпня виповнилося 6-12 років включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-