Кабмін оголосив повторний конкурс на обрання голови Нацслужби здоров'я

Кабмін оголосив повторний конкурс на обрання голови Нацслужби здоров'я

Укрінформ
Кабінет Міністрів оголосив повторний конкурс на обрання голови Національної служби здоров'я (НСЗУ).

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці написав міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

"Наступний крок до обрання голови Національної служби здоров’я України зроблено! Сьогодні уряд оголосив повторний конкурс на зайняття посади голови НСЗУ", - зазначив Ляшко.

Міністр додав, що документи від кандидатів прийматимуться через Єдиний портал вакансій державної служби за посиланням: career.gov.ua.

"Наразі маємо двох переможців на заступників голови НСЗУ (проходять перевірку), а від нового конкурсу очікую кандидатур для обрання гідного та амбітного очільника стратегічного для системи охорони здоров’я відомства з річним бюджетом понад 120 млрд грн", - написав Ляшко.

Він пообіцяв, що розгляд кандидатів буде здійснюватися неупереджено та виключно за їх професійними якостями. Ляшко нагадав, що уряд ввів до штату НСЗУ посаду ще одного заступника, який опікуватиметься питаннями цифрової трансформації та розвитку. За його словами, конкурс на цю посаду буде оголошений найближчим часом.

Читайте також: Ляшко нагадує про перехід з вересня на е-лікарняні

Як повідомляв Укрінформ, 1 липня міністр охорони здоров'я Ляшко провів співбесіди з кандидатами на посаду голови НСЗУ, але не зміг визначитися з переможцем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-