Допомогу виплатили 24 звільненим з полону українцям

Допомогу виплатили 24 звільненим з полону українцям

Укрінформ
Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України виплатило одноразову грошову допомогу 24 українцям у розмірі 100 тис. грн кожному, які опинилися у полоні в різні роки з початку збройної агресії Російської Федерації проти України та були звільнені.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінреінтеграції.

Зазначається, що бюджетні кошти у розмірі 2,4 млн грн перераховані на особові рахунки 24 громадян з 57, що на засіданні 3 червня були визнані Міжвідомчою комісією такими, що були позбавлені свободи внаслідок збройної агресії РФ проти України.

«Відтак, наразі всі 57 громадян, що на зазначеному засіданні визнані Міжвідомчою комісією такими, що були позбавлені свободи внаслідок збройної агресії Росії проти України, отримали одноразову грошову допомогу», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Україна та ОБСЄ закликали Росію прискорити обмін полоненими

Також Мінреінтеграції продовжує роботу зі спрощення механізму надання допомоги громадянам, які постраждали від збройної агресії РФ - незаконно засудженим, військовополоненим.

Як повідомляв Укрінформ, 8 липня Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України перерахувало 1,4 млн грн родинам 14 незаконно ув’язнених в Росії українських громадян.

Фото: Мінреінтеграції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-