Затримали третього учасника банди, яка ввезла з Ірану героїну на мільярд

Затримали третього учасника банди, яка ввезла з Ірану героїну на мільярд

Фото, відео
Укрінформ
Правоохоронці затримали третього учасника транснаціональної злочинної наркогрупи, яка організувала міжнародний канал контрабанди героїну з Ірану на більш як 1 мільярд гривень.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба МВС.

“Двох організаторів міжнародного наркоугруповання – громадян Туреччини було затримано 22 липня. Сьогодні затримано третього учасника банди. Про це повідомив начальник Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції Сергій Федченко”, - йдеться у повідомленні.

“Днями співробітники Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції у ході спецоперації вилучили 368 кг героїну. Це 1,5 млн доз, які не потрапили в Україну та Європу. Це тисячі врятованих життів від передозувань, від згубної звички, від смерті. Я хочу подякувати особисто співробітникам Департаменту боротьби з наркозлочинністю, які більше року займалися документуванням цього злочину”, - поінформував міністр внутрішніх справ Денис Монастирський у Фейсбуці.

Затримали третього учасника банди, яка ввезла з Ірану героїну на мільйон / Фото: Nikolay Anatskyi

Як повідомлялося, 26 липня заступник начальника Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції України В'ячеслав Сафонов поінформував, що правоохоронці встановили особу третього учасника цієї транснаціональної злочинної групи.

Читайте також: На Одещину прибув контейнер з «кокаїновими» бананами на $10 мільйонів

23 липня генпрокурор Ірина Венедіктова поінформувала, що правоохоронці затримали двох братів, громадян Туреччини - організаторів контрабанди героїну на понад 1 млрд грн.

Голосіївський райсуд Києва того ж дня обрав запобіжні заходи двом затриманим організаторам транснаціональної злочинної схеми, які підозрюються у постачанні героїну з Ірану до України, у вигляді арешту без альтернативи застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-