У Києві відбудеться IV міжнародний волонтерський та ветеранський форум

У Києві відбудеться IV міжнародний волонтерський та ветеранський форум

Укрінформ
Четвертий міжнародний волонтерський та ветеранський форум, присвячений 30-річчю Незалежності України, відбудеться у столиці 22 серпня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство у справах ветеранів.

«До 30-річчя Незалежності України Мінветеранів разом з МБФ «Повернись живим» організовує великий ветеранський форум. 22 серпня київський МКЦ «Парковий» стане відкритим майданчиком для обговорення актуальних питань для захисників України і їхніх родин, формування політик та стратегування», - сказала міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна.

Зазначається, що захід відбудеться за участю Президента України, представників уряду, ветеранів АТО/ООС, волонтерів, капеланів, представників дипломатичних місій в Україні, ветеранських структур країн-партнерів, народних депутатів, діячів культури і мистецтва, представників громадського сектору, лідерів думок.

Читайте також: Уряд виділив кошти для створення електронних ветеранських сервісів

Учасники форуму обговорять низку актуальних питань, зокрема - докорінну зміну державної ветеранської політики, розвиток та держпідтримку ветеранського підприємництва та стартапів, особливості переходу захисників з військової кар’єри до цивільного життя, створення й розвиток ветеранських просторів, питання медичного забезпечення та фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів війни і членів їхніх сімей тощо.

Цьогоріч захід проходитиме в рамках Всеукраїнського форуму «Україна 30», ініційованого Президентом.

Як повідомляв Укрінформ, уряд створив Український ветеранський фонд, який має запрацювати з 2022 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-