Зеленський заснував відзнаку «Національна легенда України»

Зеленський заснував відзнаку «Національна легенда України»

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський установив нову відзнаку «Національна легенда України» для відзначення за визначні особисті заслуги у становленні незалежної України й зміцненні державності.

Відповідний указ №294/2021 від 14 липня опублікований на сайті глави держави, повідомляє Укрінформ.

“Установити відзнаку Президента України «Національна легенда України» для відзначення громадян за визначні особисті заслуги у становленні незалежної України, зміцненні її державності, захисті Вітчизни та служінні Українському народові, вагомий внесок у розвиток національної економіки, науки, освіти, культури, мистецтва, спорту, охорони здоров’я, а також за активну благодійну та громадську діяльність”, - зазначається в документі.

Читайте також: Свято 14 жовтня перейменували на День захисників і захисниць України

Згідно з указом малюнок цієї відзнаки буде затверджений за результатами всеукраїнського конкурсу, який має підготувати і провести Кабінет Міністрів.

Президент доручив уряду до 9 серпня поточного року подати на затвердження проєкт Положення про відзнаку «Національна легенда України» та проєкти малюнка.

Виготовленням відзнаки та атрибутів до неї займатиметься Державне управління справами за участю Національного банку України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-