Помер власний кореспондент Укрінформу у Франції Андрій Лавренюк

Помер власний кореспондент Укрінформу у Франції Андрій Лавренюк

Укрінформ
Колектив Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» сьогодні шокувала сумна звістка. У Страсбурзі помер 44-річний власний кореспондент агентства у Франції Андрій Лавренюк.

Андрій був досвідченим журналістом-міжнародником, професіоналом своєї справи і патріотом України.

Він працював в Укрінформі з 2011 року. 7 років був власним кореспондентом агентства у Брюсселі, де висвітлював діяльність європейських інституцій, штаб-квартири НАТО та Постійного представництва України при ЄС та Місії України при НАТО.

У 2018 році Андрій Лавренюк став власним кореспондентом Укрінформу в Страсбурзі. І продовжив активно працювати на інформаційній передовій - при Раді Європи та Європарламенті у Страсбурзі.

За ці роки Андрієм було написано та випущено тисячі інформаційних повідомлень, сотні аналітичних матеріалів та інтерв’ю.

Цінуємо його особистий внесок у своєчасне та оперативне донесення новин, що стосувалися теми європейського та євроатлантичного поступу України, а з 2014 року ще й протидії агресії Росії, передусім на інформаційному фронті.

До роботи в Укрінформі Андрій Лавренюк у 2008-2011 роках був кореспондентом УНІАН, до цього працював у військових ЗМІ, був офіцером пресслужби Міністерства оборони України.

З відзнакою закінчив Військовий інститут при Національному університеті «Львівська політехніка» (1999 рік) за спеціальністю "Військова журналістика" та Інститут фінансів та міжнародної торгівлі, м. Київ (2007 рік) за фахом міжнародного права.

Укрінформ висловлює глибокі співчуття родині Андрія – матері Галині Олексіївні, дружині Юлії, сестрі Іванні та сину В’ячеславу. Ми щиро скорбимо разом з вами, розділяємо біль цієї втрати.

Андрій залишиться в нашій пам’яті як взірець відданого служіння своїй справі, хорошого друга, Людини слова та честі. 

Спочивай з миром, колего-журналісте…

Про час та місце прощання буде повідомлено пізніше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-