Літак із Анталії, який затримали з техпричин, уже вилетів в Одесу – консул

Літак із Анталії, який затримали з техпричин, уже вилетів в Одесу – консул

Укрінформ
Літак авіакомпанії Azurair, який мав здійснити рейс QU8312 Анталія-Одеса вчора об 11.30, вилетів сьогодні зранку. Причина затримки - потрапляння птаха у літак, що спричинило необхідність замінити літак на резервний.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив консул України в Анталії Емір Рустамов.

«Цей чартерний рейс мав вилітати з Анталії 7 липня об 11.30, але з технічних причин (потрапляння птаха у літак, що спричинило необхідність замінити літак на резервний), згаданий рейс було затримано. Пасажирів було поінформовано про затримку», - сказав Рустамов.

Рейс був зафрахтований туроператором «Анекс Тур», всім клієнтам зазначеної компанії було продовжено терміни проживання в готелях до 02.00 - 03.00 8 липня, в залежності від відстані від готелів до аеропорту.

«Пасажири цього рейсу були організовано доставлені в аеропорт о 03.30 8 липня. О 04.40 пасажирів було забезпечено гарячим харчуванням та напоями. О 08.30 їх було забезпечено сендвічами та напоями. Крім того, в аеропорту Анталії цілодобово працюють пункти громадського харчування. О 10.04 літак згаданого рейсу злетів із аеропорту Анталії та взяв курс на Одесу», - повідомив дипломат.

Читайте також: Консульство України з’ясує причини 10-годинної затримки рейсу Анталія-Одеса

Консул України в Анталії зазначив, що жодних звернень від громадян України стосовно затримки рейсу авіакомпанії Azurair QU8312 до Консульства України в Анталії не надходило.

Як повідомляв Укрінформ, за перші шість місяців поточного року турецьку Анталію відвідали 1 551 633 туристи, з них українців 429 366 тисяч – це майже 28%. За перші чотири дні липня цього року до турецької Анталії прибуло більше туристів, аніж за весь липень минулого року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-