Євросоюз планує підтримувати телеканал «Дом» - посол

Євросоюз планує підтримувати телеканал «Дом» - посол

Укрінформ
Європейський Союз планує почати підтримувати телеканал «Дом».

Про це заявив голова Представництва ЄС в Україні Матті Маасікас під час виступу на Міжнародній конференції з питань реформ в Україні, яка відбувається у Вільнюсі (Литва), повідомляє кореспондент Укрінформу.

«ЄС почне підтримувати телеканал «Дом», створений, щоб отримати серця і думки українських громадян на непідконтрольних територіях», - зазначив Маасікас.

Голова Представництва наголосив на важливості прийняття законопроєктів щодо регуляції ЗМІ відповідно до Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Він додав, що ЄС координується з Україною по ряду ініціатив у боротьбі з дезінформацією, і підкреслив, що у сфері ЗМІ Україна залишилася відкритим та плюралістичним суспільством у дуже похвальний спосіб.

Читайте також: Телеканал «Дом» просить СБУ розслідувати появу в ефірі карти Росії з окупованим Кримом

Як повідомлялося, «Дом» - державний цілодобовий розважально-інформаційний телеканал держпідприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України» (в склад якого також входить телеканал UATV).

«Дом» розпочав мовлення 1 березня 2020 року на тимчасово окупованих територіях (ТОТ) для об'єктивного інформування українців на території Донецької та Луганської областей, АР Крим та м. Севастополя та їхнього повернення до українського порядку денного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-