В Україні більш як половина діючих адвокатів користуються онлайн-кабінетом - НААУ

В Україні більш як половина діючих адвокатів користуються онлайн-кабінетом - НААУ

Укрінформ
В Україні понад половину діючих адвокатів і майже половина зареєстрованих у Єдиному реєстрі адвокатів уже користуються сервісом "Особистий онлайн-кабінет".

Про це на засіданні Ради адвокатів України повідомив заступник голови Національної асоціації адвокатів України, РАУ Валентин Гвоздій, передає Укрінформ з посиланням на РАУ.

За словами Гвоздія, кількість зареєстрованих у Єдиному реєстрі адвокатів України з березня по червень збільшилась на 1 100 і сягнула 60 948 осіб. При цьому адвокати дедалі активніше використовують електронні сервіси.

«З 29 тисяч адвокатів, які зареєстровані в онлайн-сервісах, середній вік у нас становить 36-41 рік. Тобто, я можу констатувати факт, що адвокатура в Україні молода», - підкреслив Гвоздій.

У цьому зв'язку він наголосив, що молодь активно користується онлайн-сервісами, тож необхідно відповідати цьому запиту.

Читайте також: Стратегія розвитку правосуддя: як і чому вона може наблизити подолання кризи в КСУ

За словами заступник голови НААУ, РАУ, тенденція до більш активного використання електронних сервісів і цифровізацію адвокатури відображена у положеннях Стратегії розвитку НААУ на 2021-2025 роки, затвердженій на засіданні РАУ.

Гвоздій також закликав керівників регіональних органів адвокатського самоврядування враховувати ці тенденції в своїй роботі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-