В Україні планують відкрити десятки тисяч спортмайданчиків та парків із віртуальними тренерами

В Україні планують відкрити десятки тисяч спортмайданчиків та парків із віртуальними тренерами

Укрінформ
В Україні можуть з’явитися десятки тисяч нових активних парків та спортивних майданчиків для занять спортом.

Про це розповів Президент Володимир Зеленський, презентуючи нову загальнонаціональну програму «Здорова Україна» на форумі "Україна 30", повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми дуже прагнемо, щоб найближчим часом тисячі, саме тисячі, десятки тисяч активних парків, спортивних майданчиків з’явились по всій нашій країні – і у великих містах, і маленьких селищах», - зазначив Зеленський.

За його словами, це мають бути локації «Здорової України», ціллю яких стане: «спорт для всіх, спорт доступний, спорт цікавий для мільйонів, для мільйонів українців».

Читайте також: Зеленський презентував програму «Здорова Україна»

«Це можливість без дорогих тренажерів, без персонального тренера, коли тобі зручно, де зручно, займатися разом з нашими олімпійськими чемпіонами, нашими зірками українського спорту, зірками сучасного українського телебачення, кіно, музики разом займатися спортом», - додав Президент.

У презентованому на форумі відеоролику зазначалося, що в українських населених пунктах з’являться локації з віртуальним тренером, коли у парку можна буде знайти табличку з QR-кодом "Тренуйся тут", обрати необхідний рівень складності та виконувати комплекс вправ, дотримуючись рекомендацій тренера.

Читайте також: Для українців віком 55+ запровадять обов’язкові медогляди - Зеленський

Як повідомлялося, у вівторок Президент презентував нову загальнонаціональну програму «Здорова Україна», метою якої є досягнення довшої тривалості життя українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-