В Україні визначили порогові бали для шести предметів ЗНО

В Україні визначили порогові бали для шести предметів ЗНО

Укрінформ
Експертна комісія при Українському центрі оцінювання якості освіти визначила порогові бали для шести навчальних предметів зовнішнього незалежного оцінювання за 2021 рік.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Зокрема, під час засідання визначено порогові бали «склав/не склав» для тестів з англійської, іспанської, німецької, французької мов, математики, фізики.

“Члени експертної комісії після обговорення ухвалили рішення встановити пороговий бал з іноземних мов, що відповідає 18 тестовим балам, з математики – 10, з фізики – 12”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Дистанційне навчання не таке погане, як пишуть деякі ЗМІ - Міносвіти

В УЦОЯО зазначили, що завтра на інформаційних сторінках учасників буде розміщено результати зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов та фізики за шкалами 100–200 балів і 12-бальною (із предметів, результати тестувань з яких зараховують як оцінку за державну підсумкову атестацію), з математики результати ЗНО та ДПА буде розміщено 19 червня.

Від кількості осіб, які брали участь у тестуванні з кожного з названих предметів та обрали визначення результатів за шкалою 100-200 балів, поріг «склав/не склав» не пройшли:

з англійської мови – 10,68%,

з іспанської мови – 15,79%,

з німецької мови – 11,49%,

з французької мови – 8,94%,

з математики – 31,11%,

з фізики – 8,33%.

В УЦОЯО звертають увагу, що учасники тестування зможуть ознайомитися зі скан-копіями своїх бланків відповідей. Бланки відповідей з англійської, іспанської, німецької, французької мов, буде розміщено на інформаційних сторінках учасників 18, а з математики – 19 червня.

Читайте також: Шкарлет розповів, як набиратимуть студентів у Президентський університет

Засідання експертної комісії зі встановлення порога «склав/не склав» з української мови, української мови та літератури, історії України, біології відбудеться 24 червня.

Результат ЗНО з математики за шкалою 100–200 балів отримають ті учасники, які виконували завдання сертифікаційної роботи з математики.

Як повідомляв Укрінформ, 15 червня відбулось тестування з географії, яким закінчилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-