На базі Урядового контактного центру запрацює «ветеранська» телефонна лінія

На базі Урядового контактного центру запрацює «ветеранська» телефонна лінія

Укрінформ
На платформі Урядового контактного центру запрацює новостворена "ветеранська" телефонна лінія, оператори якої надаватимуть оперативні та фахові консультації ветеранам АТО/ООС та членам їх сімей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінветеранів. 

«Організація нового сервісу сприятиме більш ефективному формуванню і реалізації державної підтримки захисників і захисниць України, допоможе їм реалізувати свій потенціал у мирному житті. Розширення каналів комунікації держави та ветеранів з використанням сучасних сервісів - додаткова можливість для захисників з різних куточків України пришвидшити вирішення проблемних питань та отримати відповідну допомогу», - сказала міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна.

Зазначається, що "ветеранська" лінія запрацює з 13.30 22 квітня 2021 року.

Читайте також: Мінветеранів навчає працівників кол-центру, які будуть консультувати ветеранів АТО

Відтепер, зателефонувавши за номером 15-45 (кнопка 9), ветерани матимуть змогу оперативно отримати відповідь на питання щодо соціального захисту, працевлаштування, медичної, санаторно-курортної реабілітації, психологічної, правової підтримки.

"Ветеранська" телефонна лінія працюватиме цілодобово у режимі чат-боту та безпосереднього спілкування з оператором-консультантом. Планується, що у перспективі на лінії чергуватимуть психолог і юрист. У разі, коли заявник звертатиметься зі складною проблемою, його дзвінок зможуть зареєструвати як звернення громадян, що дозволить опрацювати його у встановленому законом порядку.

Читайте також: Мінветеранів винесло на громадське обговорення утворення ветеранського фонду

Як повідомлялося, Міністерство у справах ветеранів працює над створенням електронного кабінету ветеранів, де буде розміщена інформація стосовно пільг та наявних програм, які вони отримують або можуть отримати відповідно до своєї пільгової категорії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-