Ляшко закликав пам'ятати про карантинні обмеження при плануванні відпочинку

Ляшко закликав пам'ятати про карантинні обмеження при плануванні відпочинку

Укрінформ
Заступник міністра охорони здоров'я - головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко закликає пам'ятати про карантинні обмеження при плануванні відпочинку.

Про це він повідомив в інтерв'ю Радіо НВ, передає Укрінформ.

"Кожен, хто зараз планує відпочинок, повинен пам'ятати, що 2021 рік ми ще живемо в карантинних обмеженнях. Коронавірус ще не залишив світ, не залишив інші країни та призводить до великої кількості інфікувань і великої кількості летальних випадків. Тому ті, хто подорожує, повинні чітко оцінювати, варто чи не варто їхати, і подивитися, кого бере у подорож", - сказав Ляшко.

Читайте також: Ляшко: У Києві, Харкові й Дніпрі – критична COVID-ситуація

Він порекомендував за можливості утриматися від поїздок і проводити відпустку на природі в Україні, уникаючи масового скупчення людей.

Також Ляшко повідомив, що закриття кордонів наразі не розглядається, адже уряд встановив чіткий порядок перетину кордону. Крім того, вимога проходити тестування на коронавірус дозволяє регулювати кількість людей, які перетинають кордон.

Читайте також: Публічні особи більше не зможуть вакцинуватися залишковими дозами - Степанов

Як повідомлялося, в Україні за минулу добу, 15 квітня, зареєстровано 17 479 нових випадків COVID-19. Померли 438 осіб, одужали 12 054. За весь час пандемії в Україні захворіло – 1 921 244 особи; одужало – 1 465 820 осіб; летальних випадків – 39 096.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-