Пробне ЗНО у Києві та Миколаївській області перенесли

Пробне ЗНО у Києві та Миколаївській області перенесли

Укрінформ
Пробне зовнішнє незалежне оцінювання в Києві та Миколаївській області перенесли на 15 травня. У Чернігівській області пробне тестування пройде, як і планувалося, 24 квітня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство освіти і науки.

"За рішенням Українського центру оцінювання якості освіти, з урахуванням продовження карантинних обмежень, пробне зовнішнє незалежне оцінювання в Києві та Миколаївській області відбудеться 15 травня. На Чернігівщині пробне тестування пройде 24 квітня", - йдеться у повідомленні.

Водночас незалежно від дати пробного ЗНО для його учасників доступна можливість завантажити тестові зошити з будь-якого навчального предмета з переліку та пройти тестування вдома.

Результати пробного ЗНО (за шкалами 1‒12 балів, 100‒200 балів) будуть розміщені в особистих кабінетах тих учасників оцінювання, які внесли свої відповіді до спеціального сервісу визначення результатів.

Читайте також: Пробне ЗНО: абітурієнтам підготували коментарі до завдань з усіх предметів

"Всі учасники пробного ЗНО зобов’язані дотримуватися протиепідемічних заходів як до входу до пункту тестування, так і протягом усього періоду оцінювання. Учасники повинні перебувати в масках, мати дезінфектори й користуватися ними, дотримуватися соціальної дистанції з іншими учасниками тестування", - наголошують в МОН.

Як повідомляв Укрінформ, на початку квітня через припинення руху громадського транспорту пробне ЗНО у місті Києві, Миколаївській та Чернігівській областях перенесли на 24 квітня. В інших регіонах країни тестування відбулось 10 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-