Кабмін виділив майже 10 мільйонів родинам загиблих на Сході

Кабмін виділив майже 10 мільйонів родинам загиблих на Сході

Укрінформ
Кабінет Міністрів спрямував 9 млн 903 тисячі гривень на допомогу родинам загиблих на сході України та учасникам антитерористичної операції, які отримали інвалідність внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання.

Як передає Укрінформ, про це представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан (фракція партії "Слуга народу") повідомив у Фейсбуці.

"Кабмін ухвалив проєкт розпорядження "Про виділення коштів для надання одноразової грошової допомоги членам сімей осіб, які загинули (померли) під час участі в антитерористичній операції, та особам, які стали особами з інвалідністю внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час участі в зазначеній операції", - написав він.

Читайте також: Мінветеранів винесло на громадське обговорення утворення ветеранського фонду

Мокан додав, що проєктом передбачено надати одноразову грошову допомогу членам сімей 4-х осіб, які загинули (померли) під час участі в АТО, та 9-м воїнам, які стали особами з інвалідністю внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час участі в зазначеній операції. Мінветеранів виділили 9 млн 903 тисячі гривень з резервного фонду державного бюджету для надання одноразової грошової допомоги.

Як відомо, уряд регулярно ухвалює рішення про спрямування коштів на допомогу родинам загиблих на сході України та учасникам бойових дій на сході України, які отримали інвалідність внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-