Компанія Moneyveo отримала нагороду «Найкраща відповідь COVID-19»

Компанія Moneyveo отримала нагороду «Найкраща відповідь COVID-19»

PR
Укрінформ
Компанія Moneyveo, що є лідером ринку небанківського кредитування України, отримала національну відзнаку "Краща відповідь на COVID-19" від агентства "Вибір країни" за вагомий внесок у боротьбу з наслідками пандемії.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі компанії.

Зазначається, що організатор премії проаналізував соціальну активність декількох десятків компаній, яку вони проявили після початку карантинних обмежень. До розгляду були прийняті ряд чинників. Перш за все, це турбота про медичних працівників та установи, які брали участь у боротьбі з COVID-19. Також експерти провели оцінку того, як претенденти на отримання нагороди забезпечили захист здоров'я свого персоналу, клієнтів, громадян України в цілому.

За сукупністю факторів компанія Moneyveo увійшла в число переможців, що є результатом злагоджених та оперативних дій топменеджменту і команди.

"Рішення приєднатися до боротьби з наслідками COVID-19 було прийнято майже миттєво. Ми розуміли і розуміємо, що є питання, які не терплять зволікань і вимагають швидкодії", – сказав комерційний директор Moneyveo Максим Параска.

Він звертає увагу, що 16 березня 2020 року, через 4 дні після введення карантину, компанія виділила 3 ​​мільйони гривень на закупівлю медобладнання:

"Таке рішення стало абсолютно органічним продовженням наших корпоративних цінностей. Піклуватися про співробітників, клієнтів і суспільстві в цілому – це те, чим ми завжди керуємося в Манівео", – додав Максим Параска.

У пресслужбі компанії також розповіли, що придбані апарати для штучної вентиляції легенів, медичні щитки та інші засоби індивідуального захисту для працівників були передані в медустанови Києва, Чернівців, Тернополя, Вінниці та Борисполя.

Крім того, зауважили в Moneyveo, ще до офіційного вступу в силу відповідних законодавчих змін керівництво компанії скасувало штрафи і пеню для своїх клієнтів. Співробітники Moneyveo перейшли на віддалену роботу, при цьому служба підтримки продовжила надавати консультації у форматі 24/7 через онлайн-чат, по телефону, за допомогою email-повідомлень. Таким чином, закриття офісу жодним чином не позначилося на рівні комфорту і якості обслуговування.

Читайте також: Moneyveo розпочинає програму підтримки БФ «Відродження Захисників України»

З кожним роком Moneyveo нарощує обсяги КСВ-проєктів. Адже для неї корпоративна соціальна відповідальність – один з головних векторів розвитку. Зокрема, компанія співпрацює з провідними вишами. Разом з Києво-Могилянською академією минулого року був реалізований освітній проєкт. А в партнерстві з Мінціфрою експерти компанії взяли участь у зйомках серіалу про захист персональних даних в інтернеті та переведення бізнес-процесів в онлайн.

Компанія вже три роки підтримує столичний центр "Дача", де проходять лікування онкохворі діти. А зараз виділяє фінансову допомогу для будівництва нового приміщення.

На рахунку Moneyveo безліч інших активностей: покупка оргтехніки для Регіонального розвідцентру на Чернігівщині, адресна допомога бійцям АТО, постійна співпраця з центрами, де проходять реабілітацію ветерани військових дій. І це лише частина проєктів, реалізацією яких займається компанія, додали в пресслужбі компанії.

Фото: Moneyveo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-