У МОЗ назвали області з найвищою смертністю від COVID-19

У МОЗ назвали області з найвищою смертністю від COVID-19

Укрінформ
В Україні на стаціонарному лікуванні перебуває понад 33 тис. пацієнтів з COVID-19, летальність від коронавірусу вище 2% у чотирьох областях.

Як передає Укрінформ, про це на брифінгу сказала заступниця міністра охорони здоров’я Ірина Микичак.

“На стаціонарному лікуванні знаходяться 33 633 громадян і 7 600 громадян з підозрою, загалом зайняті 49% стаціонарних ліжок, що виділені для лікування коронавірусної хвороби. Найбільше підтверджених випадків зафіксовано у Києві, Одеській, Хмельницькій, Львівській та Київській областях. На жаль, ми мусимо констатувати, що не зменшується летальність, хоча на тлі європейських цифр не є високою. Однак при середній летальності в Україні 1,9% , вище 2% є летальність у Дніпропетровській області, Запорізькій, Херсонській, а також Львівській областях”, - сказала Микичак.

Читайте також: На Житомирщині за добу - найбільша кількість смертей від COVID-19 з початку пандемії

Водночас, за її словами, лідерами за кількістю зроблених щеплень проти коронавірусу від початку вакцинальної кампанії є Дніпропетровська область, де вакциновано 9179 осіб, Донецька (9 214) і Київська області (9 219). Найнижчий показник у Чернігівській області, де щеплено 2956 осіб.

Як повідомляв Укінформ, за минулу добу, 23 березня, було зареєстровано 14 174 нових випадків COVID-19, госпіталізовано 5 438 осіб, померли 342 людини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-