ДТП з автобусом: у лікарнях Польщі 8 українців, двоє – у комі

ДТП з автобусом: у лікарнях Польщі 8 українців, двоє – у комі

Ексклюзив
Укрінформ
Станом на 17 березня у трьох лікарнях Підкарпатського воєводства на півдні Польщі продовжують перебувати ще вісім громадян України, які постраждали внаслідок ДТП з українським автобусом 6 березня.

Двоє з них залишаються у дуже тяжкому стані, повідомив у коментарі Укрінформу генконсул України у Любліні Василь Павлюк.

"У лікарнях в Перемишлі, Жешуві та Ярославі продовжують перебувати вісім громадян України, двоє з яких – у комі",- повідомив Павлюк.

Павлюк не виключив, що до кінця тижня з лікарень може бути виписано ще двоє осіб, якщо їхній стан покращиться.

Читайте також: Автокатастрофа у Польщі: водію автобуса висунули обвинувачення

Він повідомив, що для перевезення виписаних з лікарень людей в Україну спецтранспорт поки що не застосувався. Частина виписаних вирішила далі не їхати в Україну, а повернулася до своїх родин, які перебувають в Польщі.

Як повідомлялося, ДТП з українським автобусом сталася у ніч на 6 березня поблизу міста Радимно Підкарпатського воєводства за 30 км від кордону з Україною. Автобус сполученням Познань - Херсон, в якому перебували 57 осіб, у тому числі двоє водіїв, перекинувся, з'їжджаючи з автомагістралі A4 до пункту обслуговування пасажирів Кашице.

Унаслідок ДТП п’ятеро осіб загинули, 35 потрапили до лікарень. Того ж дня ввечері група з 24 українців, які потрапили в аварію, вирушила додому. Водію автобуса висунуто обвинувачення у ненавмисному доведенні до автокатастрофи. Йому загрожує до восьми років ув'язнення.

Фото: РАР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-