Прем’єр нагадав, де можна записатися на COVID-вакцинацію у кілька кліків

Прем’єр нагадав, де можна записатися на COVID-вакцинацію у кілька кліків

Укрінформ
В Україні розпочалася третя хвиля COVID-19, органи місцевої влади мають бути відповідальними до організації протиепідемічного процесу.

Як передає Укріформ, про це під час засідання Кабінету Міністрів сказав Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"В Україні розпочалася, на жаль, третя хвиля коронавірусу. Це факт - зростає кількість захворювань, госпіталізацій, важких хворих, зростає навантаження на нашу медичну систему загалом. У все в більшій кількості регіонів запроваджуються червоні зони, там де діють максимальні обмеження в рамках адаптивного карантину”, - сказав Шмигаль.

Читайте також: Кількість COVID-ліжок у реанімаціях за тиждень зросла на пів тисячі - Шмигаль

Прем’єр-мінстр зауважив, що в цих умовах слід не забувати про дотримання карантинних обмежень

“Закликаю органи місцевої влади бути максимально відповідальними до організації протиепідемічного процесу. Медична система готова до третьої хвилі, адже процес посилення її спроможностей не зупинявся”, - наголосив Шмигаль.

Читайте також: Зеленський: Боятися треба не вакцинації, а брехні окремих політиків

Так, за його словами, зараз в наявності понад 60 тисяч ліжок з підведеним киснем для лікування хворих на COVID-19. Також додатковим механізмом протидії пандемії є вакцинація.

"Чим більше людей отримають вакцину, тим швидше ми зможемо пройти період коронакризи та не обтяжувати країну посиленими карантинними обмеженнями. Україна закуповує виключно безпечні вакцини, які визнані в передових країнах світу. Закликаю українців записуватися на вакцинацію. Це можна зробити у декілька кліків за допомогою застосунку “Дія” або через контак-центр МОЗ”, - зазначив Шмигаль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-