Зеленський висловив співчуття родинам загиблих у ДТП у Польщі

Зеленський висловив співчуття родинам загиблих у ДТП у Польщі

Укрінформ
Президент Володимир Зеленсьвий висловив співчуття родинам українців, чиї близькі загинули й зазнали травм унаслідок аварії автобуса під польським Кашице.

Про це він написав у Твітері, передає Укрінформ.

«Сердечні співчуття родинам українців, чиї близькі загинули й зазнали травм унаслідок аварії автобуса під польським Кашице. Наші консули – на місці трагедії. Робимо все можливе для надання допомоги», – зазначив Глава держави.

Як повідомлялося, український автобус потрапив в аварію о 00:50 за київським часом поблизу міста Радимно Підкарпатського воєводства, за 30 км від кордону з Україною. Автобус сполученням Познань-Херсон, в якому перебували 57 осіб, зокрема двоє водіїв, перекинувся, з’їжджаючи з автомагістралі A4 до пункту обслуговування пасажирів Кашице. За попередньою інформацією, автобус наїхав на огороджувальні стовпчики, у результаті чого впав у рів і перекинувся.

Наразі рятувальна операція завершилася. На місці ДТП працювали понад 100 пожежників, 19 груп медиків, два рятувальні гелікоптери, зокрема один військовий. На місці ДТП побувала воєвода Підкарпатського воєводства Ева Ленярт.

Читайте також: У Бельгії товарний поїзд протаранив вантажівку, водій-українець загинув

Десятеро з 35 постраждалих у ДТП перебувають у тяжкому, але стабільному стані, шестеро людей загинули.

Речник служби медичної допомоги з Перемишля Марек Яновський повідомив, що потерпілих доправили до лікарень у Перемишлі, Ярославі, Жешуві, Рудні Малій, Пшеворську і Любачові. У більшості - травми голови, хребта, черевної порожнини і кінцівок. Решту людей, які не постраждали або травми яких були незначними, розмістили у будинку, підготовленому місцевими органами влади.

Консули Генконсульства України в Любліні надають допомогу потерпілим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-